Mulţumire

Fundaţia îşi exprimă recunoştinţa şi aprecierea sinceră pentru sprijinul, colaborarea, asistenţa în implementarea programelor umanitare şi culturale.

Sincere recunoştinţe către Lucia Culev, şefa departamentului de cultură al Primăriei Chişinău, în perioada între 2014 şi până la 2018, pentru munca deosebită, sprijinul multiplu, participarea activă la atragerea de talente tinere, atitudinea creatoare la organizarea evenimentelor:

Concertul de Ziua Culturii Naţionale (2012)
Concertul lui Eugen Doga în cadrul Zilelor Rusiei la Chişinău (2013)
Proiectul muzical „Dialogurile Dragostei" (2013)
Campania, dedicată Zilei Europei în Republica Moldova (2013)
Concertul lui Eugen Doga „Poeme Pascale” (2014)
Concertul lui Eugen Doga la Iaşi (2014)
Desfăşurarea măsurilor la Salonul de muzică „Eugen Doga”,
Pregătirea publicării a 2 CD Ritmurile oraşului (2017)
Susţinerea proiectului „Identitate culturală - un patrimoniu european” (2015)

Recunoştinţă sinceră preşedintelui centrului cultural „Vatra” Avram Nicolae pentru sprijinul multilateral şi cooperare.

Lui Iurii Guţu - pentru suport tehnic.

Conducerii, personalului, soliştilor Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” pentru participarea la toate evenimentele din Salonul de muzică „Eugen Doga”, dedicate zilei de naştere a lui Mihai Eminescu şi Zilei Culturii Naţionale.

Orchestrei Simfonice Naţionale „Teleradio-Moldova” şi dirijorului Dumitru Cîrciumaru pentru contribuţia creativă la desfăşurarea evenimentelor şi măsurilor. Doamnei Iuliana Gorea-Costin –pentru susţinerea permanentă, contribuţia inestimabilă la pregătirea şi realizarea emiterii colecţiei de 11 CD-uri „ETERNA”.

Din numele Fundaţiei Internaţionale „Dominanta”, exprimăm recunoştinţa noastră tuturor celor care au ajutat la implementarea planului de lungă durată al lui Eugen Doga şi au creat Salonul de muzică „Eugen Doga”.

Domnului Anatol Stati, şeful firmei ASCOM GROOP, pentru contribuţia sa inestimabilă la implementarea proiectului Salonului de Muzică.

Lui Alexandru Şaşcov pentru asistenţă multiplă la proiectarea Salonului de muzică.

Sucursalei din Chişinău a Fondului internaţional de caritate „ROTARI” în persoana lui Robu Alexandru, Margareta, Alexandrina şi Luminiţa pentru asistenţă permanentă la organizarea de întâlniri în Salonul de muzică „Eugen Doga”, oferirea de cadouri pentru copii şi susţinerea iniţiativelor Fundaţiei.

Lui Avram Nicolae, şeful restaurantului „VATRA”, pentru participarea la organizarea de întâlniri în Salonul de muzică şi pentru ajutorul de binefaceri.

Domnului Iurie Borş, şeful companiei de mobilă „CREATOR” pentru amenajarea Salonului de muzică.

Lui Alexandru Stucalov, şeful cafenelei „Kofemolka”, pentru punerea la dispoziţie de cafea excelentă pentru întâlniri în Salonul de muzică.

Doamnei Alla Glavan, directorul cafenelei „La plăcinte”, pentru oferirea filantropică de produse excelente de panificaţie pentru participanţii la întâlnirile din Salon.

Lui Ceslav Ciuhrii, şeful companiei „Mi Piace” pentru ajutorul filantropic în organizarea ospăţului pentru întâlniri în Salonul de muzică.

Tuturor artiştilor, care au susţinut desfăşurarea întâlnirilor creative în Salonul de Muzică cu creaţia şi talentul lor:

Cvartetul Elegance: Lilia Bivol. Svetlana Vrabi. Ludmila Bulat. Mariana Melinte.

 Ana Cernicova

 Dumitru Mitu

 Iurie Sadovnic

Mariana Bulicanu  

Tatiana Costiuc

Cristina Pintilie

Ion  Timofti

Iurie Sadovnic

Trupa   Acord - Igor Sirbu si Igor Stribitchi

 Artiști ai  Teatrului Naţional “„Mihai Eminescu”   Diana Decuseară  si  Alexandru Pleşca

Poetul Vasile Romanciuc

Poeta Luminiţa Dumbrăveanu

Poetul Nicolae Dabija

Artistul Tudor Zbârnea

Artistul Gheorghe Lisița

Instituţiilor de învăţământ, şefilor şi studenţilor, pentru contribuţia lor la desfăşurarea întâlnirilor în Salonul de muzică:

Doamna Galina Buinovski, directorul Liceului republican de muzică "Ciprian Porumbescu"

Doamna Nadejda Lungu, directorul la Scoala De Muzica Eugen Doga

Doamna Mădălina Ganea,  director  de la Liceul Teoretic "Ion Creangă"